Original topic:

pil tüketimi

(Topic created on: 05-04-2020 02:06 AM)
404 Views
albayrkhakan
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhabalar ben daha öncede konu başlığı açıp çözüm istemiştim bana bir kac bilgi verip bir kac ayarı kapatmam söylendi ama hala bu durum devam etmekte, oyun olsun telefonda gezinmem olsun çabuk şarj yiyor. Ekran açık kalma sürem 4-5 saat arası buna nasil bir care bulabilirim servise mi göndersem acaba ? Ve antutu pil testinde %1den %100 e kadar test yaptı %91 çıktı daha telefonu alalı 1.5 ay oldu...

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy A
uzaktan destek veya servisden destek almalısın bu kadar kısa olması şaşırtıcı umarım duzelir

View solution in context

Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

ürün yeni olduğu için servise gitmeniz en doğrusu olur. dilerseniz 4447711 müşteri hizmetleri hattından gitmeden önce destek alabilrsiniz.

View solution in context

5 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy A
cihazında fazladan gereksiz uygulamalar varsa bunlar arkaplanda sarjini çok tüketebilir
albayrkhakan
Active Level 6
Galaxy A
google play hizmetleri gibi arka planda çok uzun sure kalicak uygulama yok ve ben çoğunu kısıtladım
Solution
FerhatakcA9
Expert Level 5
Galaxy A
uzaktan destek veya servisden destek almalısın bu kadar kısa olması şaşırtıcı umarım duzelir
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

ürün yeni olduğu için servise gitmeniz en doğrusu olur. dilerseniz 4447711 müşteri hizmetleri hattından gitmeden önce destek alabilrsiniz.

albayrkhakan
Active Level 6
Galaxy A
teşekkür ederim bilginiz için.