Original topic:

nfc ödeme uygulaması şarj

(Topic created on: 10-28-2025 09:42 PM)
198 Views
4lit1y1nd1
Active Level 7
Options
Galaxy A

selamlar, nfc ile ödeme için akbank kullanıyorum ama az önce %15 şarj kullandığını **bleep** ettim 😬 bunu durdurmanın bi yolu var mı, nfc ile ödemeye devam etmek istiyorum

image

13 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Nfc yi sürekli açık mı tutuyon ödeme yapınca kapat
4lit1y1nd1
Active Level 7
Galaxy A
sıkıntı akbank, nfc çok şarj kullanmıyor diye biliyorum hatta bi keresinde kapatma düğmesine 2 defa basınca akbank açılmasını ayarlamıştım telefon ondan dolayı aşırı şarj tüketmişti
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Banka uygulamalarını derin uykuya alın arka planda calismaya devam ediyor bazi banka uygulamaları ve pili içiyor
4lit1y1nd1
Active Level 7
Galaxy A
şimdi baktım akbank zaten derin uykudaymış bu niye arkada çalışmaya devam ediyor 😵💫😵💫 7YzcYdih6S.jpg
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulamayi sil tekrar yukle uygulamaya gelen bir güncellemeden kaynaklaniyor olabilir
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy A
Bende nfc ödeme kullanıyorum ama yalnızca ödeme yaparken açıyorum nfc yi çünkü tehlikeli ya,şarjı falan geçtim.
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy A
Evet hem sürekli açık güvenlik riski olusturur hemde şarj çok yiyebilir arka planda
4lit1y1nd1
Active Level 7
Galaxy A
ödeme dışında da nfc kullanıyorum ben maalesef 🫩 o yüzden kapatmıyorum ki diğer yorumda dediğim gibi nfc'nin çok şarj tüketmediğini söyleyen baya olmuştu
0 Likes
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy A
Hocam güvenli değil, hemde hiç. Ben MCSE yim. Defalarca NFC ödeme altyapısı kurulumlarında da çalıştım. Müşterilerime de öneriyırum: tablet, saat, telefon, tablet... NFC yi yalnızca kullanacağınız zaman aktif edin.