Original topic:

mikrofon

(Topic created on: 09-03-2024 01:05 AM)
664 Views
sxiz
Active Level 6
Options
Galaxy A

bluetooth kulaklık takılıyken, kulaklık mikrofonu yerine telefonun mikrofonunu aktif etme gibi bir uygulama veya ayar var mıdır

8 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
1. Ayarlara Gidin:
* Telefonunuzun ana ekranından veya uygulama çekmecesinden Ayarlar uygulamasını açın.

2. Ses Ayarlarına Erişim:
* Ayarlar içinde Sesler ve titreşimler veya benzeri bir başlık altında Sesler seçeneğini bulun.
* Bazı modellerde bu seçenek Ses ve titreşim veya doğrudan Ses olarak da görünebilir.

3. Ses Kaynağını Değiştirin:
* Ses ayarları içerisinde genellikle Ses Kaynağı, Varsayılan Giriş veya benzeri bir seçenek bulacaksınız.
* Bu seçenekte listelenen mikrofonlar arasından Telefon veya Dahili Mikrofon seçeneğini seçin.

4. Uygulama Bazlı Ayarlar:
* Bazı uygulamalar (örneğin, kamera, ses kaydı uygulamaları) kendi içinde mikrofon seçimi için özel ayarlara sahip olabilir. Bu uygulamaların ayarlarına girerek mikrofon seçeneğini kontrol edin

Gemini'dan hazırlanmıştır
0 Likes
sxiz
Active Level 6
Galaxy A
hocam bulamadım malesef dediğiniz şeyi telefon a55
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Anlaşılan sistem bazlı olmuyor hocam. Gemini üzerinden hazırlandığını bildirmiştim. Ancak bende kontrol ettiğimde sadece Samsung ses kaydedici üzerinde olduğunu gördüm
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
1.5 sürümüydü hocam testlerin iyi sonuç verdi bu seferde verir diye ümitlenmiştim 😂 sonuç: KOCA BIR FİYASKO
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Normalde yerel AI'lar kullanırım hocam. Fakat bir kaç gündür gece geç saatlere kadar dışarı kalmak zorundayım ve bulut bazlı AI'lara mecbur kaldım maalesef diyebilirim
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam genel kapsamda Copilot derim. Sistem entegrasyonudur vs. hoş özellikler. İnternete açık olmasıda ek bir artı. Ancak çok yavaş. Benim görüşüm bu yönden. Sizle bu konuda anlaşamayacagız gibi 😅🙏🏻
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Açıkçası hiç bir AI'a para ödemiyorum hocam. Onun yerine kendi bilgisayarıma yatırım yaparak yerel sistemler kullanıyorum.

Bunu neden anlattım diye sorarsanız ChatGPT ve diğerlerinin ücretli sürümleri var ve bunlar limitsiz. Ben uzun vadeli bir yatırım yaparak kendi AI'ımı kullanmayı tercih ederim
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Evet hocam. Fine Tuning dediğimiz olayda aman aman birşey değil. İnce Ayarlar olarak geçer. Birkaç ufak değişiklik ile yapılıyor. Büyütülmesi gereken bir hareket mi? Kesinlikle hayır biraz bilgisi olan herkes yapabilir