Original topic:

klasik samsung

(Topic created on: 10-12-2020 12:40 AM)
465 Views
flasget
Active Level 7
Options
Galaxy A

One ui 2.1 , 2.5 te gelse cihazlara hicbir sekilde beklentiye girmeyin. Guncelleme ne zaman gelecek edecek sorulari form da cok fazla var,geliyor da ne oluyo ayni tas ayni hamam. A71 cihazima gunluk cok yogun kullanmama ragmen 1 gun giden sarjima 2.1 guncelleme sonrasi kullanim suresini 12 saate dusuren bir marka. Bugun gelen 2.5 guncelleme ile degisen hicbir sey yok gene ayni gene ayni. Guncelleme detayina bakinca cihaziniz gelistirildi vs vs seyler yazsada bu mu gelismis hali ben anlamis degilim. 100 defada ayni sorunu belirtsem moderatorler sikayetinizi kayit altina aldik daha iyi sonuca ulasmaniz icin elimizden geleni yapacagiz deselerde asli alakasi yok arkadaslar. Ben seri telefon ureten dunya devi bir markaya sahip olsam en basinda,cihazlarin batarya sorunun cozmek icin elimden gelen en iyi yazilim icin ugrasirim ki musteriyi memnun edebilmek icin. Soyle dusunun yeni ozellik getiriyorsun telefona , bu gelen ozelligi kullanmak istediginde sarji cok yediginde veya batarya sorununu hala cozemediginde,yeni gelen ozelligi kullanamamak kadar aciz bir sey yok! Bataryam hemen bittikten sonra o gelen ozelligi kullanamadigin icin bana yeni ozellik getirsen ne olur Sarj olayi yazilimla halledilebilecek bir durum iken adamlar goz boyamak icin bu sorunu cozmeyip yeni ozellikler getirerek basari elde ettigini dusunuyorlar. En basit sacma ornek verecek olursam,herkesin bildigi ve sikinti yasadigi durum; guc tasarruf modunda sarjin daha uzun gitmesi gerekirken tam tersi erken bitmesi... buna bile cozum uretmeyip bana yeni ozellikler sunma! Yok guc moduna aldiginda arka plani kısması,islemciyi kısıtlamasi ne alaka ? O zaman guc modunu koyma. Hizli sarj ozelligi mevcut iken sarja takinca hizli sarj bazen edip bazen etmemesi,her telefonda olan bir sorun uzerinde yogunlasmayip adamlar yeni ozellik getirme pesindeler

Diyecegim o ki 2.5 2.1 bekleyen arkadaslar hic ama hic fazla beklenti icinde olmayin,hicbir sekilde ekstra duzeltmeyr gidilmeyip milletin gozunu yeni gorsellerle boyamaktan baska bir sey degil.. Guncelleme amacini yanlis anlayan samsung,ne kadar bu yazimi gorup duzeltmeler icin elimizden geleni yapacaz deselerde bir gram inancim yok. Yaziklar olsun. O kadar pismanim ki anlatamam samsung aldigima. Burda moderatorlerin ilgileniyoruz ediyoruz dediklerine sakin inanmayin,ilgilenmis halleri buysa gerisini hic dusunemiyom. Simdi yoruma da kapatirlar,hata raporu gonderin veya klasik dedikleri cumle cihazi sifirlayin. Cozum uretemeyen konuyu kestirip atan bir firma burdan anlayin dostlar. Vesselam

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba flasget,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
EndlessTDA10
Active Level 8
Galaxy A
Yazılım güncelleştirmeleri, bazı cihazlarda test aşamasında ortaya çıkarılamayan bazı hatalar olabilir, her yazılım güncelleştirmesi bu hataları düzeltmek adına yenilikler ve fixler getirir. Yani aslında gelen UI güncelleştirmelerinden birşeyler "beklemek" dışında bir seçeneği yok maalesef böyle hatalarla karşılaşan insanların.
slite35
Active Level 7
Galaxy A
Sana katılıyorum kardeşim 2.5 güncellemesini 4 gözle bekliyordum, pişman oldum. Dediğin gibi 2.1'de 13 saat gördüğüm oluyordu(tasarruf modunda) ama şimdi 2.5'e güncellediğimden beri tasarruf modu açıkken 9 saat, kapalıyken 10.30 saat görüyorum.
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba flasget,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes