cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

kilit ekranı geç açılıyor

(Topic created on: 06-18-2021 09:14 PM)
1831 Views
zervager
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba. A 71 telefonum 1 yıl kullanımdan sonra ekran tuşuna basınca geç açılmaya başladı (3-4 sn). Garantiye gönderdim bugün geldi ancak sorun devam ediyor. Çok rahatsız edici bir durum. Çözüm öneriniz varsa çok sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zervager,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba, ekran tuşu derken galiba navigasyon tuşlarını demek istediniz,
büyük ihtimal ile serviste yeni yazılım atılmış olabilir. Telefonunuzu sıfırlayın ve yine oluyorsa Samsung müşteri hizmetlerini arıyarak durumu bildirin büyük ihtimal yine servise gidecektir.
Başka çözüm yolu aklıma gelmiyor fakat düşünçem şu donanımsal olabilir iyi akşamlar.
zervager
Active Level 1
Galaxy A
kilit açma tuşu yani yan tuşu kastetmiştim. ekranı açarken gecikmeli açıyor. ayrıca sıfırlama, fabrika ayarları ve. aşamaları müşteri hizmetleri direktifleri ile yaptım sonrasında garantiye gönderdim. teşekkür ederim
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
garanti sadece format atıp göndermiş olabilir, bence üstüne tekrar yazılım kurulması lazım. Bunu da normal bir kullanıcı yapamaz maalesef (ben az çok bu işlerden anladığım halde yapmaya korkarım çünkü 1 şeyi yanlış yaparsak cihaz sonsuza dek kilitlenebilir...)
zervager
Active Level 1
Galaxy A
aynen ben de araştırdım çok acayip karışık yazılımlardan bahsetmisler. garantide birkaç parça değiştirmişler raporlarında belirtmisler ama yazılım atılmamış. teşekkür ederim
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
ya da 1-2 güncelleme sonrası durum düzelebilir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İnşAllah
zervager
Active Level 1
Galaxy A
inşallah teşekkür ederim
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba zervager,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes