cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

kasma

(Topic created on: 03-01-2020 12:42 PM)
2419 Views
MŞY
Active Level 1
Options
Galaxy A

samsung a6 plus cihazım var 1 haftaya kadar oyunlarda kasma yoktu bi anda kasmaya başladı sorun ne sizce

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MŞY,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Oyun performansını arttırmak için; Uygulamalar > Game Launcher > Sağ üstten üç nokta > Oyun performansı > Bireysel oyun ayarları aktif olmalıdır. Oyunlarınızın içerisine giriş yaptığınızda oyunu oynarken mümkün olan en iyi performansa sahip olmanız için ‘’ Performansa odaklan’’ seçili olmalıdır. Oyun performansını iyileştirmek için çözünürlüğü düşürebilirsiniz ve Maksimum FPS en üst seviyeye getirebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Galaxy A
depolamada yer aç, fazla doluysa o yüzden kasar. benimki bayaa bi doluydu ve çok kasıyordu resetledim düzeldi.
MŞY
Active Level 1
Galaxy A
deneyim
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 8
Galaxy A
bende de hafızam 32gb boş var ama 1 haftadir pubg de sürekli kasıyor nedenini bende bulamadım bi telefonu resetle düzelir belki
MŞY
Active Level 1
Galaxy A
aynen benimde depolama boş pubg de 1 haftadır baya kasıyor
0 Likes
DarkKniğht
Active Level 1
Galaxy A
internetin kotuyse oyuzden olabilur
0 Likes
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
dostum pubgde herkesin kasiyor pubg son guncellemede bozuldu. kesin bilgi telinle alakali degil oyunla alakali pubg.
KaanErsoyS23
Active Level 8
Galaxy A
önceden gfx tool aracılığı ile 40-60 fps alıyordum 1 haftadir oldu güncelleme de gelmedi şimdi 20-30 arası alıyorum
MŞY
Active Level 1
Galaxy A
gfx tool gözle görülür ise yariyormu
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 8
Galaxy A
bayaği **bleep** oluyo telefonunun destekleyeceğini düşünüyorsan
0 Likes