cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

kasma belası!!!

(Topic created on: 11-07-2020 02:31 PM)
623 Views
GökhanGll
Active Level 4
Options
Galaxy A

Artık bıktım samsung hayranıydım yakında samsung düşmanı olacağım bu güncellemeler yüzünden. A51 kullanıyorum böyle bir şey yok , tamam belki arayüz de fazla hissedilmiyor ama oyun oynayamıyorum. Bana sıfırla falan da demeyin yaptım çünkü. Cihazda sıkıntı vardır servise ver deseniz benimle aynı mağduriyeti yaşayan birçok insan var hepsinin telefonumu bozuk. Şu telefonları ya yazılım güncellemesi ile düzeltin artık yada toplayın herkesten, ben yakında bunu satar redmi note 9 pro alırım ve birdaha samsung gördüğüm zaman kaçarım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GökhanGll,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
19 Comments
EndlessTDA10
Active Level 7
Galaxy A
Maalesef büyük android ve one ui güncelleştirmeleri ram kullanımını ve arka planda çalışan uygulama miktarını arttırıyor, bu nedenle bir takım performans kaybı yaşayabilirsiniz. Android 11 One UI 3.0 ile düzeltileceği dileği ile
0 Likes
Furkan74
Active Level 3
Galaxy A
kardeşim vallahi haklısın samsung u sevmem gördüğümde kaçardım bi şans veriyim dedim 2500 tl ye m21 aldım 6000 mah güncelleme geldi doğal olarak telefonu yeni aldığımda yav 10 dk YouTube da yüzde 3 5 şarj gidiyor pugb filan Drop girmeye başladı hepsi güncelleme yüzünden bende mis gibi redmi 8 vardı 1300 tl ye almıştım 4gb ram olanı 5000 mah vardi yoğun kullanımda video oyun filan 2 günde zor bitiyordu bu bi gün bile çıkmıyor 30 da bırakıyorum sabah 25 nerden yüzde 5 şarj gitti arka planda hiç bisi yokken yok abi dogru demişim samsung kadar saçma telefon olamaz simdi dersiniz sıfırlayın merak etmeyin sıfırladım telefonunuz cop (pil sağlığida gayet iyi olmasına ragmen)
GökhanGll
Active Level 4
Galaxy A
eski sürüme dönmek olsa ilk aldığım haline çevireceğim daha iyiydi
Furkan74
Active Level 3
Galaxy A
Bende aynen ilk haline getircemde yok olmuyor
Furkan74
Active Level 3
Galaxy A
inanmayanlar için buyurun pil sağlığı gayet iyi