- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-03-2020 02:05 AM (Last edited 09-03-2020 02:05 AM by user0000011111 ) in
Galaxy Aİnstagrama story izlerken ekranı aşağı kaydırınca öylece kalıyor komple instagramdan çıkmak zorunda kalıyorum telefonum a21s daha bir ay oldu alalı
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-03-2020 09:50 AM in
Galaxy AMerhaba bayazit,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta > Sistem Uygulamalarını Göster > İnstagram > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.
İnstagram uygulamasının verisini silmenize rağmen sorun devam ediyor ve farklı bir uygulamada
buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-03-2020 02:09 AM in
Galaxy Afakat bu durum Samsung Electronic co. ile ilgili değildir *telefonla alakası bulunmamaktadır. Instagram içinden bu sorunu bildirmenizi tavsiye ediyorum
umarim yorumum faydali olmuştur.
yorumumu onaylamayi unutma
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-03-2020 09:50 AM in
Galaxy AMerhaba bayazit,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki üç nokta > Sistem Uygulamalarını Göster > İnstagram > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.
İnstagram uygulamasının verisini silmenize rağmen sorun devam ediyor ve farklı bir uygulamada
buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD