cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

hayal kırıklığı a51

(Topic created on: 12-03-2020 06:34 PM)
257 Views
hasankg
Active Level 3
Options
Galaxy A

Sene başında aldığım a51 cihazım iyi hoş fena değil diye geçiştiriyordum ilk zamanlar, kullanıma bağlı artık hafıza dolmaya başlıyor haliyle biraz eskimeye dönmeye başlayınca tamamen ipleri saldı,zaten salmıştı daha kutudan çıktığı andan şimdi daha kötü.

Ama bu telefon tamamen şişirmedir gözümde artık bunu anladım. 
Telefonun uygulamalar arası geçişi , ana ekrana dönmesi vs ağır. Uygulamalarıda takıla takıla açıyor. Hele son güncelleme mahfetti cihazı.
Kamera gündüz iyi hoş. Akşam çekiminde beş para etmez. Özellikle kamerası şişiriliyordu birde 4 tane kamera var bi olayı yok ama havasından başka.
Batarya 4 binlik ama eski j7 pro cihazımla hemen hemen aynı gidiyor 1 günü kullandığım halde çıkarıyor, ama özelliğine göre fazlasının çıkması lazım bana 1 gün yetiyor diye eyvallah diyorum.
Parmak izi okuyucusuda yüz tanımasıda beş para etmez. İz okumaz, kamera tanımaz.
Dokunduğun şeyler bazen geç seçiliyor yada alakasız şeyleri seçiyor . Dokunmaları geç algılıyor heralde. 

Almayın arkadaşlar. Şişirildiği gibi bir telefon değil artık nasıl düzeltirler bilmiyorum bu kadar sorunlu telefonları . Aldığımdada Bluetooth sorunu vardı halen bazı cihazlarda bağlantı yaptığımda takılıyor.
Ha bide mirrorlink destekli arabam oldu telefondaki mirrorlink desteğini kaldırdınız muhteşem oldu tam soğudum telefondan. :)

Bunları buraya belki samsunga iletiliyordur kullanıcı yorumları diye yazayım dedim. Çözüm aramıyorum muhatap yok belliki bu kadar şikayet edilen bi telefona.. çare satmak değil başkasını kanser edecek bu seferde..sabırlı birine hediye edicem heralde. 
9 Comments
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
boş telefon bomboş..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teknoloji şans işi biraz. Bu cihaz fiyatına saha iyileri var aslında. Ama ben memnunum animasyon takılmaları dışında. Pilinden, kamerasından, uygulama içindeki hızından. Ama uygulama geçişlerinde gerçekten can sıkıcı kasmalar var. Buna katılıyorum.
Aphes
Active Level 1
Galaxy A
+1,daha samsung alırsam neyim
0 Likes
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
sizde mi A51
0 Likes
Aphes
Active Level 1
Galaxy A
Evet
0 Likes
GökhanGll
Active Level 4
Galaxy A
aldığıma bin pişmanım. gördüğüm her A51 almak isteyen insana sakın alma diyerek vazgeçireceğim. ben çok çektim başkası çekmesin sıkıntısını. kasmalar katlanılır gibi değil ve güncellemelerle bu hale geldiğine eminim
hasankg
Active Level 3
Galaxy A
güncellemeler dahada beter etti. kasmayan telefon kasmaya başladı
GökhanGll
Active Level 4
Galaxy A
kesinlikle
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba hasankg,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.

İç işlemler politikasına göre 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren Samsung cihazlarda MirrorLink Hizmet Desteği sonlandırılmıştır.

Mevcut kullanıcılar bu durumdan etkilenmeyecek ve bu hizmeti kullanmaya devam edebilecekler. Yeni cihazlarda kullanım olmayacaktır. Ancak, MirrorLink verilerinin fabrika ayarlarına sıfırlanma veya başka nedenlerden ötürü silinmesi durumunda hizmet artık kullanılamayacaktır. Hizmet için güncellemeler sağlanmayacaktır. 

Yazılımla ilgili görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme işlemi için, aşağıda yer alan programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Yaşadığınız sorunları incelememiz için ayrıca Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

h target=_blankttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes