- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-03-2020 04:20 PM (Last edited 12-03-2020 04:28 PM by User0000004 ) in
Galaxy ASene başında aldığım a51 cihazım iyi hoş fena değil diye geçiştiriyordum ilk zamanlar, kullanıma bağlı artık hafıza dolmaya başlıyor haliyle biraz eskimeye dönmeye başlayınca tamamen ipleri saldı,zaten salmıştı daha kutudan çıktığı andan şimdi daha kötü.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- a51
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 04:44 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 05:42 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 05:54 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 06:19 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 06:22 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 06:34 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 07:07 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 07:15 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-03-2020 10:21 PM in
Galaxy AMerhaba hasankg,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır.
İç işlemler politikasına göre 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren Samsung cihazlarda MirrorLink Hizmet Desteği sonlandırılmıştır.
Mevcut kullanıcılar bu durumdan etkilenmeyecek ve bu hizmeti kullanmaya devam edebilecekler. Yeni cihazlarda kullanım olmayacaktır. Ancak, MirrorLink verilerinin fabrika ayarlarına sıfırlanma veya başka nedenlerden ötürü silinmesi durumunda hizmet artık kullanılamayacaktır. Hizmet için güncellemeler sağlanmayacaktır.
Yazılımla ilgili görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme işlemi için, aşağıda yer alan programı bilgisayarınıza kurabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;
h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/
Yaşadığınız sorunları incelememiz için ayrıca Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD