- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İyi akşamlar arkadaşlar bir soru sorabilir miyim 1 ay önce Samsung EVO Plus SD kart aldım bugün Facebook'ta Samsung hesabındaydım kartının fotoğrafını çeken birinin yorumunu okudum ve Çin malı diye okudum Samsung içinmiş.Kartların hepsi Çin'de mi yoksa sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde mi?Türkiye kartları Çin'de mi üretilmiyor, arka kapağın fotoğrafını biri çekip atabilir mi? Hafıza kartının nerede yapıldığından emin olmak için?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-12-2023 03:35 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2023 10:29 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2023 10:47 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2023 10:42 PM in
Galaxy ABir bilgi paylaşayım dedim.
Android™Telefonlar
Eğer telefonunuzda 4K videolar çekmeyi planlıyorsanız, U3 hız sınıfında ve en az 64GB veri saklama alanına sahip bir microSDXC karta ihtiyacınız olacaktır. Böyle bir planınız yoksa çoğu akıllı telefon kullanıcıları için fotoğrafları, videoları ve mobil oyunları saklamak için bir 16GB ya da 32GB microSDHC kart yeterli olacaktır. Bir 32GB microSDHC kartın dolması bayağı uzun zaman alacaktır. Samsung Galaxy S20 ve LG G8 dahil birçok akıllı telefon 1TB veri saklama alanına sahip microSDXC kartları desteklemektedir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2023 10:45 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-11-2023 10:46 PM in
Galaxy AmicroSDHC kartlar 2GB'dan daha büyük kapasitedir ve 32GB'a kadar kapasiteye sahip olabilir. SDHC veya SDXC destekli donanımla kullanılabilir.
microSDXC kartlar, 32GB ile 2TB arasında (ancak bugün en büyük kartın kapasitesi 512GB) kapasiteye sahiptir ve sadece SDXC kapasiteli cihazlarda kullanılabilir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-12-2023 03:35 AM in
Galaxy A