Resolved! Solved

Original topic:

hızlı şarj sorunu

(Topic created on: 10-04-2020 10:05 PM)
131 Views
Alaaddin2
Active Level 3
Options
Galaxy A

Cihaz a20 Sorun 1 aydır devam ediyor telefonum sürekli kablo şarjında dolduruyor kendisini son güncelleme ile hem şarj sorunu hemde klavyede abuk subuk kendinden basma kendinden yazıyor harfleri bu gidişle samsunga elveda diyip xiaomi note 10 lite geçiş yapacağım 

1 Comment
Solution
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm ilk olarak size tavsiyem şarj sorununu anlamak için Samsung members uygulaması üzerinden interaktif kontroller bölümünden şarj USB testi yapın kötü çıkarsa size tavsiyem servise verin Eğer iyi çıkarsa hata raporu gönderin yazılımsal bir sorun olabilir klavye sorunu için de hata raporu gönderebilirsiniz hata raporu göndermek için

Samsung members uygulamasına girin ardından yardım al sekmesine Gelin hata raporları butonuna tıklayın sorununuzu detaylı bir şekilde anlatıp göndere basın Kısa bir süre içerisinde yanıt alacaksınız
Bir de size tavsiyem uzaktan destek alın uzaktan destek almak için

Samsung members uygulamasına girin yardım al sekmesine Gelin uzaktan destek butonuna tıklayın gerekli uygulamayı indirip müşteri hizmetlerini arayın bağlanmak istiyorum deyin