- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-17-2020 02:42 AM (Last edited 04-17-2020 02:51 AM by User0000006 ) in
Galaxy Adaha önce bir buçuk saatte şarj olan telefonum 3 saate yaklaşmasına rağmen hala %100 olmadı. bunun sebebi nedir öğrenebilir miyim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2020 09:27 AM in
Galaxy AMerhaba zeyneo,
Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2020 03:00 AM in
Galaxy A2)android 10 güncellemesinden kaynaklı sorun olabilir
3)şarz giriş ucu bozulmuş olabilir bozulduysa dosya verisini aktaramassınız yani hızlı şarz olmaz
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2020 03:57 AM in
Galaxy AKardeşim aynı sorunu yüzlerce kişi yaşıyor bende dahil android 10 güncellemesi ile telefon patates oldu hiç test etmeden piyasaya yaydılar güncellemeyi şimdi geç şarj oluyor şarj olurken aşırı ısınıyor ve şarj çok çabuk bitiyor 3 aylık cihazım güncellemeden önce süperdi güncellemeden sonra çöp oldu 3 saate bir sarj ediyorum nette gezdiğim için süper hızlı bitiyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-17-2020 09:27 AM in
Galaxy AMerhaba zeyneo,
Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD