cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

galaxyA51

(Topic created on: 05-14-2020 06:59 PM)
345 Views
ordu5206
Active Level 1
Options
Galaxy A

Son güncellemeden sonra gelen ekran kaydedici özelliği aktif olmuyor ve kullanamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı? 

9 Comments
Heartbeat6
Active Level 6
Galaxy A
birçok kullanıcı da aynı sorun yaşanmıştır genellikle bunun çözümünü telefon sıfırlayarak Bulmuşlardır Eğer hala sorunu düzelmezse Samsung'dan uzaktan yardım desteği alabilirsiniz

Eğer işinize yaradıysa en iyi cevap seçebilir misiniz
0 Likes
TRMEHMEET
Active Level 6
Galaxy A
Malesef Tek Çözüm Telefonu fabrika ayarlarına döndürmek o şekilde düzeliyor
0 Likes
Arfczmeci
Active Level 4
Galaxy A
bende ki düzelmedi bildirim panelinden kendiliğinden yok oldu artık kaydedici yok kafam rahat neden açılmıyor derdi yok ssgol samsung 😄
0 Likes
MiRhanBaba
Active Level 5
Galaxy A
cihaza format at düzelir ben yaptım kullanıyorum şuan
0 Likes
kedilerkediler
Beginner Level 3
Galaxy A
benim de ekran kaydedicim çalışmıyor telefonu alali 2 gün oldu of
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ordu5206,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Teonika
Beginner Level 5
Galaxy A

Yeni güncelleme ile ekran kaydedici geldi bugün ama çalışmıyor yeniden başlattım hala olmadı sizde de var mı aynı sıkıntı  yada çalışma şekli nasıl ?

0 Likes
omerdmrkrn
Active Level 7
Galaxy A
hocam herkesde aynisi telefonu bilgisayara smart swichle yedekleyin fabrika ayarlarina sifirlayin duzeliyor
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

bilgilerinizi yedekleyin ve fabrika ayarlarına sıfırlama yapabilirsiniz.