cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

galaxy a51 kasma sorunu

(Topic created on: 03-24-2020 01:16 PM)
636 Views
kullanıcı12
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

Bu telefonu alalı bir iki ay oldu menü arası geçişlerde kasıyor. Sıfırladım yine de aynı problemi yaşıyorum. 

Yazılımla düzelir mi ilerde?  Note 5 ten bu cihaza geçtim onda hiç böyle sorunlar olmuyordu..
8 Comments
ErmanKK90
Active Level 3
Galaxy A
Merhaba ;
Uzun süre telefonu yeniden başlatmadan kullandığınızda bu gibi sorunlar görülebiliyor.
Şu an için çaresi telefonu yeniden başlatıp kullanıma devam etmeniz,bu şekilde kasma ve donmalar ortadan kalkıyor.Biliyorum tam anlamıyla çözüm odaklı bir yanıt değil fakat yeni güncelleme gelene kadar bu şekilde idare edeceğiz.
A51 cihazı ve aynı problem bende de mevcut bu arada.
0 Likes
kullanıcı12
Beginner Level 4
Galaxy A
merbaba, yeniden başlatıyorum **bleep** **bleep** yinede sorun geçmiyor maalesef. umarım güncellemeyle düzelir.
0 Likes
ErmanKK90
Active Level 3
Galaxy A
Play Store üzerinden kaynağı belli olmayan dosyaların yüklemesine izin verip yüklediğiniz dosyaları kaldırmanızı,tüm uygulamarın güncel son sürümlerin yüklü olduğunu ve son olarak telefon ayarlarından son güncellemeyi kontrol edip yüklemediyseniz yüklemenizi tavsiye ederim.
0 Likes
batud
Active Level 1
Galaxy A
format atilmis herhangi bir uygulama yuklenmemis telefondan da ayni sorun var.
ErmanKK90
Active Level 3
Galaxy A
problemler cihazdan cihaza bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor,mesela bazı cihazda bluetooth problemi yokken başka cihazda var gibi.
0 Likes
kullanıcı12
Beginner Level 4
Galaxy A
aynı cihaz olmasına rağmen farklı problemlerin olması çok ilginç gerçekten.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
bende de var a51. ınternetten aldım. 1 aydır kullanıyorum ne bir donma ne bir kasma ne de bir hata hiçbirisi yok. sorunsuz.
0 Likes
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba kullanıcı12,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes