- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-26-2020 10:34 PM (Last edited 11-26-2020 10:36 PM by User0000004 ) in
Galaxy ANeden çekerken gayet doğal görünen renkler önizlemeye geçince birden renk değiştiriyor soluk sarımtırak bi renge dönüyor A51 kullanıyorum bi kaç kişide daha gördüm ama geneli böyle mi çözümü var mıdır? hdr güzellik modu falan alakası yok gece düşük ışık altında böyle oluyor güncelleme ile düzeltirler mi bunu çekerken çok iyi ama galeriye düşünce hayal kırıklığı resmen
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2020 04:35 AM in
Galaxy AMerhaba SamsungAAA51,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MO
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2020 12:08 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2020 12:17 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2020 12:26 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2020 01:02 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2020 01:30 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-27-2020 04:35 AM in
Galaxy AMerhaba SamsungAAA51,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MO