Original topic:

ekran yansitma

(Topic created on: 12-30-2020 10:55 PM)
441 Views
BuMBeBumm
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaslar smart wiew ile televizyona bağlanıyorum ama kasiyor biseyler oluyor donuyo yine ayni yine ayni ne yapabilirim ekrani yansıtmak istiyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BuMBeBumm,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
mealtunA31
Active Level 6
Galaxy A
Ekran ile telefon ekranının Hertz uyuşmazlığından dolayı olabilir. Bu ıhtimal düşüktür lakin saniyelik farklarla geç algılaması gayet tabiidir. Donmalar için hata raporu hazırlayabilir ya da müşteti hizmetiyle destek alabilirsiniz. 4447711
0 Likes
Yunus6611
Active Level 6
Galaxy A
eğer iki cihazda wifi direct üzerinden bağlantıyı destekliyorsa cihazını yansıtabilirsin
0 Likes
BuMBeBumm
Active Level 3
Galaxy A
peki başka yolu yokmu bu yansitmanin
0 Likes
Yunus6611
Active Level 6
Galaxy A
all share diye bi uygulama daha var. onlada yansıtabilirsin
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Smart wiev ile aynı Wifi olması önemli değil mobil veri de bağlı olsa telefon bağlantı sağlanır ben Wifi ile bağladığım zaman donma kasma oluyor ama mobil veri ile bağlantı 🔗 yaptığım zaman sorun olmuyor
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BuMBeBumm,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes