Original topic:

ekran kayıt

(Topic created on: 03-23-2020 11:45 AM)
416 Views
leoairforce
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhabalar, 

2020 model telefon kullanıyoruz fakat ekran kayıt seçeneği yok bunun sebebi nedir bunu açıklayın lütfen ve yardımcı olun nasıl aktif edeceğiz? 

Samsun galaxy a51
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba leoairforce,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A51 model cihazımızda, ekran kaydedici özelliği mevcut değildir.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Galaxy A
Ekran kaydedici özelliği sadece s ve note serilerinde bulunur diğer serilerde böyle bir özellik yoktur
leoairforce
Active Level 3
Galaxy A
çok saçma değil mi ?
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Galaxy A50 'ye android 10 ile geldi ekran kaydedici
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
andorid 11 de gelecek 10 gelmiyor
0 Likes
leoairforce
Active Level 3
Galaxy A
adroid11 kim bilir ne zaman gelir
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba leoairforce,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A51 model cihazımızda, ekran kaydedici özelliği mevcut değildir.

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes