Original topic:

call of duty

(Topic created on: 07-20-2020 09:05 PM)
653 Views
sonerd55
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaslar samsung galaxy a70 kullaniyorum. Call of duty mobile oynarken bi sure sonra ektan karariyor ama arka planda oyun devam ediyor. Bunun sebebi nedir. Cozumunu bilen varmi ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba sonerd55,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Arda9990
Active Level 8
Galaxy A
Dostum büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun call of duty ile alakalı
okanözel
Active Level 5
Galaxy A
bencede oyunun kendisiyle alakalı birden çok oyun oynadığım oldu zamanında cihazım A71 ama bahsedilen sorun bende de vardı hiç bir oyunda problem yok ama COD de sıkıntı var
sonerd55
Active Level 3
Galaxy A
baska cihazda oynuyorum sorun yasamadm . cihazi yeni aldm dogru duzgun oynayamiyorum . ne istir anlamadim
0 Likes
uuy
Active Level 7
Galaxy A
ah be dostum keşke almasaydin oyun konusunda tam bir felaket
0 Likes
sonerd55
Active Level 3
Galaxy A
aynen oyle valla. hicbi halta yaramayan bi cihaz
0 Likes
MBÖ