Resolved! Solved

Original topic:

bu kadar sıcak nornalmi yoksa benim telefonda mı var birşey??

(Topic created on: 08-03-2023 02:40 PM)
453 Views
ismet_Galaxy_A24
Active Level 10
Options
Galaxy A

image

telefon burda duruyor du ve bu kadar sıcak olması normal mi 
sadece 2 dk haritalara girdim bu kadar ısınması normalmi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ısmetcanboz,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
Galaxy A
Güneşe gel ısıt demişsin telefon ne yapsın.
Galaxy A
resimde parlama yapmış alt segment telefonun kamerası böyle Güneş vurmuyo ağacın dibindeydik camlar kapalı ve filmli
Galaxy A
Açık uygulama varsa ondandır, yada başka konudan.... ben iPhone da karşılaştım durduk yere ısınmadan. İşlem ile ilgili olabilir.......
Galaxy A
açık uygulama yoktu aldığımda soğuktu alem m haritalara girdim sonra aniden ısındı şuan daha çok zorluyorum ısınmıyor bile belki **bleep** da olabilir
Galaxy A
şuan telefonu daha çok zorlamama ragmen asla ısınmıyor bu dedilerinle alakası yok (önbellek hariç onuda zaten 1GB geçtiği gibi yapıyorum) alt segment olduğu için yenileme hızı artmıyor çoğu uygulama derin uykuda
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ısmetcanboz,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD