- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-19-2020 12:43 PM in
Galaxy ASolved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 02:37 PM (Last edited 02-19-2020 04:37 PM ) in
Galaxy AMerhaba yavuzoglu291,
Ben Samsung Forum Moderatörü Yeşil.
Tarafınıza yanlış bilgi ya da yanıltıcı bilgi verme durumu söz konusu değildir.
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A30S cihazımızda, Bixby Voice özelliği mevcut değildir. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.
Açmış olduğunuz "Bixby" (https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Bixby/td-p/3513028/page/2) başlığında içerik olarak Bixby nedir ve Bixby Home nasıl kullanılıyor olarak soru yönlendirdiniz. Bixby ve Bixby Home hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılarak, A30S cihazı için Bixby Home'un nasıl açılacağına dair bilgilendirme yapılmıştır. Yapılan bu bilgilendirmeler kullanım kılavuzunuzda da yer almaktadır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 01:00 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 02:37 PM (Last edited 02-19-2020 04:37 PM ) in
Galaxy AMerhaba yavuzoglu291,
Ben Samsung Forum Moderatörü Yeşil.
Tarafınıza yanlış bilgi ya da yanıltıcı bilgi verme durumu söz konusu değildir.
Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A30S cihazımızda, Bixby Voice özelliği mevcut değildir. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.
Açmış olduğunuz "Bixby" (https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Bixby/td-p/3513028/page/2) başlığında içerik olarak Bixby nedir ve Bixby Home nasıl kullanılıyor olarak soru yönlendirdiniz. Bixby ve Bixby Home hakkında tarafınıza bilgilendirme yapılarak, A30S cihazı için Bixby Home'un nasıl açılacağına dair bilgilendirme yapılmıştır. Yapılan bu bilgilendirmeler kullanım kılavuzunuzda da yer almaktadır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 02:49 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 03:04 PM in
Galaxy AÜşenmedim ben de okudum :face-with-tears-of-joy: yalnız hatan var çünkü sen ürün modelini moderatörden önce söylememişsin ve moderatör sana modelini söyledikten sonra bixby homeu nasıl kullancanı söylemiş. Aklınla aklın dalga geçiyoo :face-with-tears-of-joy:
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-19-2020 03:09 PM in
Galaxy A