cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

bildirim karmaşası

(Topic created on: 05-22-2020 11:29 PM)
395 Views
üNaLLL
Active Level 2
Options
Galaxy A
Özellikle wi fi de sizdede whataspp bildirimlerinin gelmediği oluyor mu ? Uygulamaya girdiğimde patır patır mesajlar geliyor. Hiç girmesem mesajın geldiği yok. Var mı başına gelen çözümü olan..
12 Comments
Rumeysa
Active Level 4
Galaxy A
A70 kullanıyorum aynı sorun bende de var ve çözümü sanırım duzeltme güncellemesi beklemek
0 Likes
üNaLLL
Active Level 2
Galaxy A
çok garip bir durum ilk defa samsung kullanıyorum daha yeni aldım telefonumu bu durum beni biraz üzdü açıkcası.samsung ilede görüştüm sanırım onlara hiç iletilmemiş bu sorun bana sadece ayarları sıfırlattılar düzelme olmadı malesef..
0 Likes
Rumeysa
Active Level 4
Galaxy A
android 10 guncellemesi birçok telefonu bozdu android 9 da hiç bir sorun yoktu umarim düzeltirler
0 Likes
üNaLLL
Active Level 2
Galaxy A
eğer öncesinde bu sorun yoktu diyorsanız bunları bildirirsek düzelteceklerini düşünüyorum güncelleme ile çünkü malum markanın telefonunda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım garipsedim açıkcası 😕
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy A

orta düzeye aldıgımızda android 10 la alakalı bir durum olduğu için arka plan verilerini kısıtlayı kendimiz kapatamıyoruz. Sistem kendini otomatik açık hale getiriyor.. 

Ne kadar samsunga hata raporu atsamda aldığım cevap klasik ! cihazı sıfırlayın. Gene bir faydası olmuyor. 

0 Likes
üNaLLL
Active Level 2
Galaxy A
bu söylediklerinizden sadece 1. olanını yapmamıştım. umarım işe yarar
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy A

ünal hocam işe yararsa tekrar bu post altına yorumlarınızı yapar mısınız ?

0 Likes
üNaLLL
Active Level 2
Galaxy A
elbette haberdar ederim kardeşim
0 Likes
Rumeysa
Active Level 4
Galaxy A
ilk dediginizi yaptim ve bildirim almaya başladım
0 Likes