Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
YouTube videoları tam ekran yapınca neden kırpıyor acaba 20:9 ekran da değil üstelik kırpılmadan tam ekran yapabilmenin bir çözümü var mı View Post
Whatsap'da ve İnstagram'da aramadayken arka plandaki ses karşı tarafa gidiyor bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir View Post
Samsung a24 kullanıyorum good lock uygulamasını galaxy storda yok nasıl indirebilirim View Post
Samsunga13 uı 6.1 güncelleme sonrası şarj hızlı bitiyor View Post
Samsung a13 uı6.1 güncellemesinden sonra şarj hızlı bitmeye başladı. View Post
Telefonu aldım görünüş olarak fena değil ancak wifisinde bir sorun var hatta büyük bir sorun telefonun wifisi kendi kendine birden çekim gücünü... View Post
Şahin rockere hak verdim üzerine basarak söylüyordu diyen bir arkadaş var. Neyi hak verdi acaba çok merak ediyorum da ama şahin rocker A serisi... View Post
Merhabalar ben a73 ve a35 arasında kaldım Anneme hangisini alayım View Post
Bu şekil sesi inceYoutube da sesli arama yapinca asistanin sesi ince bir sekilde cikiyor View Post
UI7 GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELİÇEK View Post