Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonumda youtubeden video izliyordum . Çok afaki bir şekilde ısındığı **bleep** ettim . Bu tarz bişey başına gelen oldu mu View Post
Cihazım galaxy A54 smart view i telefondan açıyorum televizyon listede gözüküyor bağlana basınca bağlanıyor diyor ve televizyon listeden... View Post
A54 için one uı 7 dahili teste girdi, Hayırlı olsun şimdiden ✨️🙏 View Post
A55 Kullanicisiyim, Good Lock üzerinden QuickStar Ayarlarini Yaparken yanlışlıkla AM/PM ayarini açtım. Kapattigimda saat kismi boyle kaldı ve... View Post
Merhaba ben a55 aldım ancak ekran renklerini beğenmedim ekran soluk görünüyor karanlık modda greenlenme sorunları var Bu sorunun Samsunglarda S 24... View Post
A53 neden youtube da maksimum 1080p oynatabiliyor? View Post
A55 kasım güncellemesi gelmeden aralık güncellemesi teste girdi View Post
Telefonda android auto bagʻlandı arabada Android auto bağlanıyor ekranında kalıyot View Post