Telefon şarj almiyor fakat telefonu kapatinca sarj aliyo View Post
Telefon şarj almiyor fakat telefonu kapatinca sarj aliyo View Post
A23 suya ve toza dayanıklımidir tozlu ortamda çalışıyorum View Post
Daha önce geçen sene a30s kullanıyordum amoled yanığı vardı yani ekranda whatsapp simgeleri gölge şeklinde duruyordu. Garantiye gönderdim ve pili de... View Post
Merhaba A54 alanlar burdamı? İlk tecrübelerini paylaşabilirmi rica etsem? View Post
Arkadaşlar cihazı alalı 3 4 ay oldu ama klavyenin hemen altında kare şeklinde kalıcı iz gölge oluştu bu amoled izi olarak geçiyomuş . Garanti... View Post
Soru yukarıdaki gibi ,geliştirici seçeneklerinde böyle bir şey var ,internetten bakıyorum fakat bir şey bulamadım .İlla ki bilgisayarda güvenli moddan... View Post
A74 nezaman çıkacak bilen varmı,? View Post
Samsung a32 ONE UI 5.1 Güncellemesi sonrası tahmini 1 saatte yüzde 90 a düşen pil Şuan 40 dakika gibi bir sürede yüzde 90 a düşüyor Samsung her... View Post
Arkadaşlar selam samsung a51 kullanan biriyim ve cihazı degiştirme kararı aldım ve xiaomi redmi note 10 pro satın aldım a51 deki verileri dosyaları... View Post
Arkadaşlar telefonu kullanırken aşağı ve yukarı kaydırdığımda çok aşağı ve çok yukarı kayıyor. Hafif oynatıyorum ekranı aşağı mesela bayağı kayıyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
701 | |
456 | |
278 | |
231 | |
204 |
User | Count |
---|---|
86 | |
40 | |
34 | |