Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Herkese öncelikle iyi geceler Members AilesiBenim çok kısa bir sorum olacaktı şimdi bu 3 aylık güvenlik güncellemeleri güvenlik yaması düzeyi tarihine... View Post
Merhaba telefonu sıfırladıktan sonra fotoğraf ve videolarım bu şekilde görünüyor nasıl düzeltilir yardımcı olursanız sevinirim View Post
4.5g çekmesine rağmen neden bu kadar düşük download alıyorum ? 1 adım ötede cam kenarında 25,30mps veriyor View Post
Samsung'un A55 ile bir sorunu var galiba sürekli gecikiyor güncellemeler A55 için View Post
Samsung a31 telefonum var, kamerası pek net değil gibime geliyor, acaba bir kamera ayarı vs var mı? Netlik kazandırabilir miyim? View Post
Şuan a33 de amoled bir ekran olmasına rağmen aod yok , one ui 7 güncellemesi ile aod özelliği gelirmi ? View Post
Arkadaşlar spigen tough armor kılıf kullanan var mı kılıf öyle oturuyor ki cihaza çıkartırken sanki cihaz kırılacakmış gibi hissettiriyor kullanan... View Post
Yardım lazm çabuk bitior View Post
Telefonu kullanmaya çalışıyodum, telefon bir anda yavaş çalışmaya başladı ve sonra bu geldi, hangisine basarsam basiyim 10 - 15 saniyede bir gelip... View Post
gelir mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
456 | |
452 | |
393 | |
272 | |
227 |
User | Count |
---|---|
30 | |
16 | |