Düşünün ki orta segment A50 cihazınız var cihazını yükseltmek istiyorsunuz 3 model üstü olan A53 cihazını satın alıyorsunuz ama eski cihazınızdan daha... View Post
Düşünün ki orta segment A50 cihazınız var cihazını yükseltmek istiyorsunuz 3 model üstü olan A53 cihazını satın alıyorsunuz ama eski cihazınızdan daha... View Post
A10s 1 Kasım güncellemesi geldi View Post
Arkadaşlar merhaba dün Samsung a52s cihazıma güncelleme geldi yaptım fakat normalde pil sağlığını korumak için şarjı %85 ile sınırlamıştım önceden %85... View Post
Game optimizing serviceyi silme veya kapatmanın bir yolu varmı?Pubg 45fps View Post
A73 için Ocak 2023 güvenlik yaması yayınlandı. Kontrol ediniz View Post
A54 ne zaman tanıtılacak bilen var mı acaba? View Post
Arkadaşlar benim pek alakam yok da bu teknolojik işlerden bana yardımcı olabilir misiniz? Şarjın 85ten sonra durmasının sebebi ne? Sanırım yeni... View Post
merhaba a30s telefonumda sarjım %35 in altına dusunce 2 dakikada bitiyor 1.5 senedir böyle batarya kaynaklı birsey olduğunu düşündüm ve araştırmadım... View Post
Type c kablosuna hdmi bağlasam a32 telefonumdan görüntü alabilirmiyim? View Post
A23 sürekli WiFi'de kopma sorunu yaşıyorum, Test ettim normal çıkıyor, mesela film izlerken sürekli bağlantı kopuyor evde kimsenin bağlantısı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
819 | |
405 | |
245 | |
210 |