Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Yardım View Post
Android 15 için hazırlanıyoruz. 😘 View Post
One Ui 7 güncellemesi A35 cihazlarına ne zaman gelecek. Ya da A35 cihazına gelecek mi? View Post
Telefonum Samsung A32 Şarj soketini temizledim telefonla şarjda oynarken şarj almayı kesiyor ama telefonu kapatınca şarj alıyor açıkken şarj almayı... View Post
Benim telefonum samsung A32 telefonla şarjda oynarken şarj alıp sonra durduk yere kesiyor telefonu kapatınca şarj alıyor telefon açıkken şarjın... View Post
A16 almayı düşünüyorum beklentilerim batarya ve günde 2 3 saat oyun oynatmasi en az 4 yıl kullanabileceğim bir telefon olması sizce a16 bunları... View Post
İyi akşamlar cümleten; Arkdaslar şu bar çubuğunu eski haline nasıl gerirbilirim galeride ki geliştirici bölümünden bir şeyler yaptım ama ... View Post
Telefonum a34 ile pubg oynarken çok fazla fps Dropbox yiyorum çok fazla kasma oluyor acaba neden cihazım 1.5 yıllık filan k View Post
Telefon çok yavaş View Post
Bugünkü Dünkü 13 ocak 12 ocak Birkaç grafik paylaşmak istedim Sizce pil durumu nasıl? View Post
User | Likes Count |
---|---|
470 | |
344 | |
312 | |
270 | |
244 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |
11 | |