Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
sizce ilerideki 5-6 büyük android sürümü ve one UI güncellemelerinde bu özellikleri A26 için getirirler mi A51den sonra A26ya geçince çok fazla... View Post
Samsung A52s 5g cihazımda şarjdan aldiktan sonra yaklaşik 40 dk veya 1 saat 100 gösteriyor bu normal midir 1 haftadır boyle View Post
Ne zaman gelecek artık bu güncelleme View Post
Güncelleme ayrıntıları One UI 8.0 (Android 16) Verimlilik Kilidi açmadan stok fiyatlarını kontrol edin Google Finans'ta takip ettiğiniz ve... View Post
Merhabalar ben Samsung galaxy a34 5g kullaniyorum one ui8 kurduğmdan berridir telefona telefonu je zaman kapatsam yeniden açsam ikinci hoparlör... View Post
Samsung A56 cihazım. Kutudan çıkan şarj kablosu ve "anker 313 45w şarj adaptörü" ile şarj ediyorum ayarlardan hızlı şarj seçeneği açık olduğu... View Post
700 olmuşum View Post
Galaxy A34 için Kasım Güvenlik Güncellemesi Korede Yayınlandı Ama Ben Türkiye Cihazlarına Geleceğini Düşünmüyorum Bu Konuda Bilgisi Olan Beni... View Post
Daha ne kadar beklicez gelsin artık View Post
Galaxy tab a11 plus Türkiye fiyatı ne olur acaba? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 5 |