Merhaba arkadaşlar 1 senedir samsung A55 kullanıyorum pil süresi sizce yeterli mi düşük mü bazı kişiler 8 9 saat ekran süresi aldığını söyleyenler... View Post
Merhaba arkadaşlar 1 senedir samsung A55 kullanıyorum pil süresi sizce yeterli mi düşük mü bazı kişiler 8 9 saat ekran süresi aldığını söyleyenler... View Post
Chrome yada Google da hiçbir şekilde izlediğim herhangibir filim vb. tam ekran olmuyo. Siyah kısım kalıyo altta ve üste ( genelde altta kalıyo). View Post
Merhaba, A56 cihazımda otomatik AOD’yi açtığımda, açıklamada belirtildiği gibi karanlık ortamda veya cebimdeyken otomatik olarak kapanmıyor. Örneğin... View Post
A16ya ne zaman gelir tahminleriniz nelerdir View Post
Yeni güncelleme ile Meta AI geldi. View Post
Samsung a 26 google mesajlar haricinde kendi mesaj uygulamasını bulamıyorum acaba yokmu ? Eski a 34 telefonumda ikiside vardı. View Post
Varmı daha iyisi😜 View Post
Merhaba 1 yıldır a72 kullanıyorum. Kamerasından hızından memnunum ama güncelleme olayı üzdü ve bir kaç sorum olcak yardımcı olursanız... View Post
Düşük segmentli telefonlara kamerada pro video ozelligi gelse iyi olur Tüm telefon markalarinin düşük segmentli Telefonlarinda var Samsungdada olsa... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 20 | |
| 17 | |
| 15 | |
| 15 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 516 | |
| 496 | |
| 496 | |