Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Keşke A 71 e son defa bir güncelleme gelse android 14 razıyız. Bir kaç yıl daha kullansak 🥲 #samsung View Post
5138 beğeni ulaştım 😍 View Post
UI 7 GÜNCELLEMESİ NE ZAMAN GELİÇEK View Post
Vodafone de telefonlar neden bu kadar pahalı? Teknosa da vatan bilgisayar da öyle ben hiç vodafone den telefon almamıştım 2021 de teknosa da A51 3.500... View Post
SAMSUNG A23 UI 7 GÜNCELLEMESİ GELİCEKMİ?? View Post
İndirmeniz tavsiye etmem açılmıyor maalesef zar zor ayarlara girebildim. Ama yine de indirmek isteyenler DM. View Post
Eskiden bir şirketten/işyerinden aranınca eğer bu numara rehbere kayıtlı değilse üstte adı çıkardı [one ui 1-2] şimdi ise çıkmıyor neden? View Post