A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Evet arkadaşlar daha önceden expert level 1 idim şimdi de expert level 2 oldum 😍🤗 View Post
Samsung A51 telefonumda bazı uygulamaları kaldırmaya çalıştığım zaman paket yükleyici çöküyor sebebi nedir? View Post
MR cihazına giren odaya sadece bir adım attım(çizgiyi geçtim), ve sadece 1 saniye kaldım. Bu durumdan bir sorun olur mu? Ben telefonumda herhangi bir... View Post
One ui View Post
Ekran yakınlaştırma ve yazı boyutu ikiside bozdum ilm haline getirmem lazım View Post
A35 kullanıyorum AR Alanında hızlı ölçüm yok ne yapmam lazım? Telefon destekliyor mu? View Post
2019 nisanda aldığım a50 cihazım bir kere bile arıza vermedi 1.5 sene önce batarya serviste değişti **bleep** ekran süresi bu... View Post
Sesi kısma açma uzun süre ekrandan gitmiyor ne yapabilirim View Post
Nedense bana aşırı düşük geldi bilmiyorum, normal mi bu değer bu cihaz için? View Post
Merhabalar. Galeride sildiğim fotoğraf ve videolardan bazıları geri yüklenmiyor. Yardımcı olabilir misiniz. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1018 | |
869 | |
768 | |
650 | |
462 |
User | Count |
---|---|
53 | |
40 | |
37 | |