Beyler Mobil Oyun Önerirmisiniz.Brawl Stars Kasıyor Stumble Guys Kasıyor Yahu J7 prime bu kadar Kasmıyordur Eminim.😂 View Post
Beyler Mobil Oyun Önerirmisiniz.Brawl Stars Kasıyor Stumble Guys Kasıyor Yahu J7 prime bu kadar Kasmıyordur Eminim.😂 View Post
Merak ettiğim birşey var. Bu a34 modelinde a54 te ki gibi adaptive ekran yenileme hızı yok.Yani ya 120 hz yada 60 hz kullanmaya mecbur... View Post
Şarjı %85'e sınırlayan pil koruma modu mu yoksa normal %100 Şarj ile mi kullanmalıyım. Siz nasıl kullanıyorsunuz? View Post
Arkadaşlar kafama takılan bir şey var. Sizce Samsung A serisinde numara sınırına ulaşınca ne yapacak? Örneğin A09 çıktıktan sonra A10 çıkmaz ya da... View Post
Bir sorum daha var jarz aletlerinin ömrü tahmini kaç yıldır?.Bide Ben Cihazı Her Sifirladığımda Ses Ayarları Yapmak Zorunda Kalıyorum.Ses Ayarı Derken... View Post
Beyler Siz Nasil Kullanıyorsunuz.Game Launcher Devre Dışı Bırakıp Oyun Eklentileri Bölümünden Maks Fps Açsak İşe Yararmı? View Post
OneUI 6.0 Beta for Galaxy A53 - Model E (india):• Galaxy A53 (SM-A536E):Beta1: CWI3 ➝ ZWIA View Post
Telefon Detay... View Post
Geekbench ile Antutu3DBench (lite olmayan) direk telefon desteklemiyor. Antutu3DBenchLite ise test başlatılamıyor çöküyor. View Post
Telefonu 3 Eylül 2023 de aldım. İlk başlarda batarya performansından pek memnun değildim,youutubede bir çok test de telefon 8-9 saat acik ekran süresi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
339 | |
168 | |
167 | |
164 | |
160 |