Telefonumda aniden tiz kulak tirmalayan bir ses çıkmaya başladı bir kaç kere oldu ne yapmalıyım Gönderiyi Göster
Telefonumda aniden tiz kulak tirmalayan bir ses çıkmaya başladı bir kaç kere oldu ne yapmalıyım Gönderiyi Göster
Merhaba telefonum a11 ve inanılması güç ama gömmeli olan ekolayzer telefonda yok tam Bi rezalet Samsung müşteri temsilcisi telefonuma bağlandı yine... Gönderiyi Göster
telefon a02 az önce bir yazılım güncellemesi geldi fakat güncellemedim çünkü önceki telefonum a10s ti android 11 e gubcelledikten sonra aşırı kasmalar... Gönderiyi Göster
A52s 5g türk telekom kullanan arkadaş varmı var ise türk telekom widgeti çalışıyormu lütfen bilgilendirin Gönderiyi Göster
Sizce yeni güncelleme faydalı olurmu Gönderiyi Göster
Bugün galaxy a33 5g aldım konuşurken karşı tarafın sesi geldiği halde çoğunlukla benim sesim gitmiyor.neden olabilir Gönderiyi Göster
... Gönderiyi Göster
Cihazım A20 orijinal kablo ile çıkıp giriyor çıkıp giriyor gibi oluyor fakat şarj etme sabit. Diğer denediğim kablolarda ise sadece şarj ediyor. Gönderiyi Göster
Telefonu şarj a taktiğım zaman kablo yazıyor sonra hızlı şarj a geçiyor normal mi video geliyor Gönderiyi Göster
Portre fotoğraf kalitesi gerçekten berbat Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
758 | |
440 | |
437 | |
307 | |
277 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
115 | |
48 | |