Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
26,1°C derece ben şok 😱😂 View Post
Herkese Merhaba, (Öncelikle aşağıda sorduklarıma yalnızca konunun uzmanı kişiler cevap verirse memnun olurum) A53 5G Telefonum bir süreliğine aramda... View Post
A55 e neden geç güncelleme veriyor? A54 temmuz 2023 de almıştım bana haziran güncellemesi gelmişti sonra temmuz güncellemesi gelmişti hiç bu kadar... View Post
Merhaba arkadaşlar bugün ilk defa samsung studio uygulamasında video editi yapayım dedim eklentilerde live adlı bir seçenek var ne işe yarıyor bu... View Post
Ram plusu kapattığımdan itibaren oyunlarda falan fps düşmesi yaşıyorum sacma sekildi ne yapmalıyım sanal ram 4 acıktı 8 e çıkarmalimiyim yoksa tekrar... View Post
a14 için hâlâ Kasım güncellemesini alamadım ne zaman gelecek bilgi varmı View Post
YouTubede ki kore video ve müziklerini türkçeye çevirmiyor mu yoksa Türkçe Alt yazı beta da olduğu için mi çeviremiyor? View Post
12 mb güvenlik güncellemesi aldı View Post
Güç tasarrufunu açmadan nasıl şarjı az kullanabiliriz View Post