Merhabalar ben yeni samsung galaxy A13 aldım 128 GB turkcel bayisinden aldım suya ve toza dayanıklı dediler ama İnternet'e araştırıyorum öyle... View Post
Merhabalar ben yeni samsung galaxy A13 aldım 128 GB turkcel bayisinden aldım suya ve toza dayanıklı dediler ama İnternet'e araştırıyorum öyle... View Post
En son gelen güncellemeyi yapan var mı? Değişen birsey veya pil süresinde azalma artma veya aynı mı ? View Post
A30 A50 A70 A80 unutulduğu bu akıllı telefonlar artık güncelleme almayacakmı? *Güvenlik Güncellemesi* View Post
Merhaba arkadaşlar geliştirici seçenekleri pencere animasyonu ölçeği geçiş animasyonu ölçeği animatör süre ölçeği hepsi 0.5x yaptım batarya zarar... View Post
Merhaba arkadaşlar😊Şimdi ,telefon yeni.Fakat modeme bağlandığım zaman ,özellikle salonda oturduğum zaman bir dalgalanma oluyor ,zayıflıyor... View Post
Ayarlarda geliştirici ayarlarına göz atarken grafik sürücüsünde bunu buldum. Sytem Graphic Driver nedir ve ne işe yarar bilen var... View Post
Galaxy A21s Güvenlik Güncellemesi Ne zaman gelir bide güvenlik açığı var wifi araması ve volte kapalı kullanamıyorum mart yaması gelecekmi bilmiyorum... View Post
Good lock özelliği eknebilirmi cihaza çok iyi bir özellik keşke bu cihazdada olsa View Post
A53 kullanan arkadaşlar film vs izlediğiniz zaman ne kadar aşık ekran süresi alıyorsunuz acaba merak ettim atabilir misiniz ben güç tasarrufu açık en... View Post
User | Likes Count |
---|---|
693 | |
436 | |
276 | |
218 | |
209 |
User | Count |
---|---|
88 | |
40 | |
34 | |