Herkese selamlar.1 ay öncesinde M34 ten A54 geçiş yaptım.Ekran süresi baya az geliyor şuan.Max 5 saat ekran süresi alıyorum.Pil döngüsü 940 larda... View Post
Merhaba, Galaxy A34 kullanıyorum ve dün one ui 8 güncellemesini yaptım. Dün bir şey yoktu ama bugün ekranda fare imeci belirmeye başladı ve az önce de... View Post
Alt seviye bir cihazin tam sarj ile yaklasik 9 bucuk saat ekran suresi vermesi gercekten harika👌🏼 View Post
Galaxy AI'ı belirli düzeyde A serisi cihazlarda çalıştırabilmek için bir proje başlattım. Bu işte ilerleme seviyeme ve kullanılanılabilir hale... View Post
Arkadaşlar son gelen güvenlik güncellemesiyle recovery mode girip wipe cache partiton yapacaktım fakat menü kalkmış sizdede böylemi View Post
Merhaba bugün Samsung Galaxy A24 telefonum için gelen iki güncellemeyi yaptım. Ancak hemen sonrasında bir daha ne Wifi ye ne de Bluetooth'a... View Post
A35 cihazım 1 haftadır kasıyor bazen donuyor, ısınıyor son zamanlarda cihaza yeni dosya beya uygulama yüklenmedi apk indirilmiyor engelleyiler açık... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 596 | |
| 591 | |
| 523 | |
| 454 | |
| 359 |
| User | Count |
|---|---|
| 46 | |
| 36 | |
| 33 | |