Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
One ui 8 güncellemesinden sonra klavyem (samsung klavyesini kullanıyorum) yazarken donmalara başladı 1 saniyeden bazen 1 dakikaya kadar öyle kalıyor... View Post
Samsung bunuda yaptı en popüler uygulamalarından biri olan samsung öesajlar uygulamasını galaxy storeden resmen kaldırmış google mesajlara geçmeyi... View Post
Samsung a15 ne zmana gelcek ui8 View Post
Ayarlardan adaptif pili devre dışı bırakınca ekran süresini biraz daha arttığını gördüm Devre dışı bırakamadan önce Devre dışı bıraktıktan... View Post
Anneme samsung a16 4gb ram almak istiyoruz uygun diye oyunla işi olmaz kasma donma yaparmı alınırmı sizce? View Post
Geçenlerde telefonumu hiç elime almadığım halde bütün rehberimi silmişti? Çöp kutusuna baktım hepsi çöp kutusundaydı geri yükledim. Bu hatayı... View Post
Son günlerde telefonumda kendi kendine klavye açılıp gidiyor az önce memberste forum kısmına girmeden oldu dün pubg nin açılış ekranında oldu yanlış... View Post
selamlar wifidw altta değişik yazılar gözükğyor bunu nasıl kapatabilirim? View Post
var mi oyle bi ozellik View Post
| User | Count |
|---|---|
| 25 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |