Eskiden samsung telefon alımına çok iyi hediyeler, indirimler yapıyordu Şimdi fazla yok galiba, View Post
Eskiden samsung telefon alımına çok iyi hediyeler, indirimler yapıyordu Şimdi fazla yok galiba, View Post
Şunun gibi eski duvar kağıdımın gitmesini istemiyorum ama başka duvar kağıdı yapmak istiyorum arada hem onu kullanmak hem yeni yaptığımı kullanmak... View Post
Geçici cloud yedeklerken bu bildirimi alıyorum "Mobil Erişim Noktasına bağlıyken geçici yedekleri oluşturamaz, geri yükleyemez ve... View Post
A15 kullaniyorum ve yükleyip yüklememekte kararsız kaldım View Post
Bu güncelleme A16 ya gelecek ama araştırmalarıma göre bir muammada kaldım Samsungun kendi Yapay zekası bu telefona gelirmi ? Gelirse hangi özellikler... View Post
%80 şarj ve 3 saat ekran süresi View Post
Bu bir bug falan mı eğer değilse bütün forma meydan okuyorum varmı daha iyisi 😂😝😜 View Post
Kaynak telegram View Post
Beta programınız varmış Android son sistemlerini denemek istiyorum Samsung cihazlarında olan o da varsa bir yönlendirme yapsanız View Post
Arkadaşlar yeni gelej güncelleme ile animasyonlar yüzünden hava durumu arayüzüm inanılmaz derece kasıyor. Modelim A24 bu sorunu yaşayan başka kimse... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 18 | |
| 17 | |
| 15 | |
| 15 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 504 | |
| 501 | |
| 492 | |