Sürekli Bir Şey Silip Yüklemek Cihaza bir zarar verirmi.Bu Forumda Soruyorum Çünkü .Başka forum sitesinde sorsam 1 cevap 1 yılda gelir l.Pkadar kişi... View Post
Sürekli Bir Şey Silip Yüklemek Cihaza bir zarar verirmi.Bu Forumda Soruyorum Çünkü .Başka forum sitesinde sorsam 1 cevap 1 yılda gelir l.Pkadar kişi... View Post
ARKADAŞLAR ELİMDE 7-8 AY GARANTİSİ KALMIŞ A32 VAR TEK SIKINTISI ARKA KAPAKTA KILIFTAN DOLAYI LEKELER MEVCUT BU CİHAZI A51 LE DEĞİŞTİREYİMMİ A32 Mİ A51... View Post
Merhaba Samsung A54 kullanmaya başladım arama ayarlarında arayan kimliğini göster ve Spam koruma açtım. Fakat 444 ile başlayan numaraların bile arama... View Post
Bildiğiniz gibi, Galaxy A54, A34 ve A53 modelleri için One UI 6 beta güncellemesi doğrulanmıştı. Galaxy A54 ve A34 modellerinin ardından Galaxy A53 de... View Post
Merhaba yaklaşık 10 yıllık samsung kullanıcısıyım şuanki telefonum A31 Bunu verip orta segment bir telefon almayı düşünüyorum orta segment... View Post
Bunu nasıl engelliyebilirim View Post
Merhaba Samsung A54 clhazı yeni kullanmaya başladım. Kilit ekranda gelen blldirimler simge yerine liste şeklinde görmek istiyorum. Kilit ekranda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
391 | |
171 | |
164 | |
148 | |
144 |
User | Count |
---|---|
48 | |
47 | |
44 | |