A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A51 telefonumun titreşimi birden gitti. Sıfırlamama rağmen de düzelmedi maalesef. Destek rica ediyorum. View Post
Merhaba; Ekran kaydetme özelliğiyle bir şarkı kaydettim, mp4ten mp3e çevirdim ve zil sesi yaptım ancak şarkının başında boşluk da bırakmama rağmen zil... View Post
Bana 6.1 güncellemesi geldi fakat 2 aya yakın zamandır, yüklemeyi sürekli erteliyorum.Youtube'ta birkaç olumsuz yorum okudum, onlarda yabancı... View Post
Merhabalar. Galaxy a15 telefonumda wifiyi diğer uygulamalarda kullanırken herhangi bir sıkıntı olmuyor fakat ne zaman online oyunlarda maçlara girsem... View Post
Samsung Galaxy A24 ONE UI 7 ne zaman yayınlanacak?! View Post
Merhabalar, telefonda uzun süredir orijinal kablo ve adaptorumm var ancak 2 gündür cihaz orijinal kablo ile şarj olmuyor ama sahte kablo ile şarj... View Post
2019'dan beri kullandığım a70'e yarın itibariyle iphone 16 pro'ya geçeceğim için veda ediyorum bir daha asla samsung'a döneceğimi... View Post
Zedge a34 ve s9 fe cihazlarında zedgeye girdiğim zaman bulanık gözükme sorunu mevcut ne zil sesleri ne de walpeper lira bakabiliyorum bunun... View Post
Smart tudor açılmıyor müşteri hizmetlerine iletişime geçin diyor yardım edin samsung View Post
A56 Exynos 1580 Geekbench testi sonucu View Post
User | Likes Count |
---|---|
950 | |
928 | |
814 | |
578 | |
460 |