Herkese slm başına gelen varsa yardimlarini bekliyorum,Öncelikle herşeyi denedim sorunumu ve nedenini anlatiyorum; Telefonuma erişim şüphesi ile bütün... Gönderiyi Göster
Herkese slm başına gelen varsa yardimlarini bekliyorum,Öncelikle herşeyi denedim sorunumu ve nedenini anlatiyorum; Telefonuma erişim şüphesi ile bütün... Gönderiyi Göster
Ekran eskiden yana dönerdi, özellik açık veya kapalı olsa bile dönme olmuyor. Film izlerken telefonu tamamen ters çevirince ekranı da bana göre... Gönderiyi Göster
Galaxy themeden indirdiğim temeda telefonum kasıyor nedeni nedir acaba yoksa gelen güncellemelerdenmi kaynaklı yoksa indirdim tema dan mı kaynaklı Gönderiyi Göster
Daha 2 gün önce aldığım A33 telefonumda karşı taraf sesimi duymuyor. Ben duyuyorum fakat benim sesim karşı tarafa gitmiyor. Bir de hışırtı oluyor ki o... Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar 23:35 de şarja taktım 12 de çıkardım şarjda ısınmaya başladı ilk defa oldu normalde şarjda takarken ısınmazdı ama arada ısınıyor... Gönderiyi Göster
Sizce nasıl bence bir tık düzeltme olmuş optimization fln biraz daha kullanayım ozmn uzun uzun yazarım. Gönderiyi Göster
Cihazım 2 gün önce kendi kablo ve adaptörü ile şarj olmamaya başladı. Kendi şarj aletini başka cihazlara deniyorum onlar şarj oluyor fakat kendi... Gönderiyi Göster
Gri ekranda en alt taraflarda acik gri yatay cizgiler var gibi geliyor. Ama var mi bilmiyorum. Nasil anlayabilirim? Gönderiyi Göster
Yeni aldığım Galaxy A22 SM-A225F/DSN cihazımda Smart View uygulaması yok ve cihazı TV ye bağlayamıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim. Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
974 | |
556 | |
499 | |
406 | |
328 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
146 | |
44 | |
35 | |