One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A53 model telefonumun kasasının uzun tarafının bir kısmı telefondan ayrılıyor telefonum bataryası şişmiş gibi görünmüyor elime aldığımda öyle bir... View Post
520bt kulaklığım vardı kulağımı ağrıtıyor ve başımıda o yüzden kabloluya gicem sizce buna değer mi kullanan varsa ses performansı var mı... View Post
Emojilerde çoğu emoji yok mesela ateş gibi bunları nasıl eklerim ve otomatik yanlış kelime düzeltemlerini nasıl kapatabilirim View Post
Merhabalar ben a33 5G kullanıyorum Çok güzel bir cihaz engelli olduğumdan dolayı sesli yazma yazma programını yeni gelecek yazılım bize göre uygun... View Post
Telefon olarak Buds 2 kullanıyorum. Az önce şarjım bitti ve telefonla şarj etmeyi denedim ve oldu. Bu işlem güvenli midir bilgisi olan yazabilir mi... View Post
A35 one ui 7 testine girdi yeniden bugün View Post
Yazi tipi orjinal Yazi tipi orijinal bu mudur her samsung modelinde farklı A34 benim cihaz çok küçük kullanıyordum gözlerim yoruldu... View Post
Sabah 10 gibi şarja taktım %80 de durdu ve gün içinde hem adaptif 120 hz açıktı hem de mobil veri açıktı sizce nasıl? View Post
Merhaba bende A70 kılıf var fakat ben telefonu sattım bu kılıfı çöpe atmak yerine eğer ihtayacı olan biri varsa ona vermek istiyorum View Post
A serisi yeni çıkacak cihazlara 8 GB'den fazla Ram'li cihaz getirirler mi ? A55'in yurtdışı versiyonlarında 12 GB Ram seçeneği var bizler... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
949 | |
415 | |
411 | |