Arkadaşlar mayıs güncellemesi sonrası son sıralarda **bleep** takılmalar yaşamaya başladım birden takılıyor tel bluettoh da cihazlar kendi kendine... View Post
Merhaba arkadaşlar, telefonumun garantiye gitmesi ve gelmesi çok hızlı oldu, birkaç parça değiştirmişler (batarya , sarj soket ve flex) Fakat sorunum... View Post
A52 motion photo özelliği yok mu? View Post
Yenilikler kısmında One UI 6 yazıyor. Ne anlama geliyor biri açıklayabilir mi View Post
Eski S serisi cihazımdaki samsung themes verilerim geri gelmedi cloud açık ama nasıl geri getiririm View Post
Members'in Hindistan forumunda birisi A52s için Google Camera paylaşmış, baya güzel çekimler yapıyor. Orjinal 64mp ile kapışıyor fakat düşük ışık... View Post
Arkadaşlar selamlar. Sormak istediğim soru şu; 120Hz ekran veya 90Hz telefondan telefona,modelden modele göre akışkanlığı,hissiyatı değişebilir... View Post
Müzik dinlerken arama gelince ses gitmiyor ve diğer uygulamanın sesleri de gidiyor. Bu sorun bugün ortaya çıktı. Yeniden başlat yapınca düzeliyor... View Post
Merhaba ben istanbulda yaşıyorum fakat konum beni şırnakta gösteriyor telefon tanilamasında konumu kontrol ettim konumun doğru diyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
287 | |
210 | |
153 | |
148 | |
92 |