İyi günler arkadaşlar telefonum sarj sorunu sebebiyle yetkili serviste tamir edildi . Telefonum geldi şimdi mobil ağ görmüyor kendim tanımlama yapmak... Gönderiyi Göster
İyi günler arkadaşlar telefonum sarj sorunu sebebiyle yetkili serviste tamir edildi . Telefonum geldi şimdi mobil ağ görmüyor kendim tanımlama yapmak... Gönderiyi Göster
A6 ya bile güncelleme geldi teşekkürler samsung :) Gönderiyi Göster
Merhaba normalde hep parmak izimle açtığım samsung notlardaki kilitli notlarım durduk yere şifre istemeye başladı normalde şifresi telefonum şifresi... Gönderiyi Göster
Geldiğinde DM atabilirmisiniz Gönderiyi Göster
Samsung A51 telefonum var. Video seyretmeye başladığımda telefonum aşırı derecede yavaşlıyor ve kasıyor. Güncellemeleri yeni olmasına rağmen bu sorunu... Gönderiyi Göster
Herkese iyi forumlar Başlıktan anlaşılacağı üzere Samsung a23 cihazına sahibim.Cihazı alalı 3 gün oldu ancak bir kaç sorun yaşıyorum,Android 12 kurulu... Gönderiyi Göster
Android 11 iken klavyede yazarken daktilo sesi çıkıyordu çok güzeldi 12 yi yükledim bulamadım öyle birsey bilen varsa lütfen yardımcı olsun Gönderiyi Göster
Cihaz açılırken a52 yazmıyor herkestemi böyle ben sıfır kutu açtığımdan beri öyle Gönderiyi Göster
Sabah bir uyanıyoruz bakıyoruz güncelleme gelmiş ne güzel olurdu dimi? 😂 Gönderiyi Göster
Samsung a32 kullanıyorum Hayatımda Android 12 kadar saçma bir güncelleme görmedim Resmen telefonu öldürmek için güncelleme göndermişler Playstore... Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
17 | |
15 | |
14 | |
13 | |
13 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
368 | |
318 | |
274 | |