Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Birden şarj göstergesinin yanında yeşil simge çoktı bastığımda google sesinizi dinliyor diyor ne yapmalıyım View Post
Merhaba işyeridneyken sarj aletim yanımda olmadığı zaman xiaomi 33w sarj aleti var onu takiyoum ancak sarj %49 Sonrasını doldurmuyor 3 farkli ayni... View Post
Her Markada var Eskisi gibi tekrar olsun.Bütün Önbelleği elle bir tuşla temizlyelim View Post
120hz adaptif olarak stabil değil. A34 ün sürekli 120hz ekranının yanında buram buram takılıyor. Onun dışında çok saçma bir şekilde yüz tanıma eğer... View Post
Uı6.1 dönücem uı8.1 e kadar hiç.bir güncelleme yapmıycam söyleyeceğim çok şey var da biz de ki modlar andaval biraz o yüzden gerilmek istemiyorum bu... View Post
Sm a23e and.15 geldi ama Hindistan ve Amerika'daki var Trye ne zaman gelir View Post
(Play Store) Birşey sorucam ? Bazı uzunca zaman kullanmadığımız uygulamalara, Biz o uygulamaya girmedikçe güncellemesi Play Store ve Galaxy... View Post
Soksung a73 acil güncelleme ver tlfnum bozulursa alır en yakın yetkili servise götürür bu tlfnla camı pencereyi indiririm hata raporlarını iletiyorum... View Post
samsung a55 telefon Sms atarken 2 kere veya 3 4 kere gidiyor Sms attığım insanlar bu durumdan rahatsız oluyorlar Halbuki sadece 1 defa... View Post
Yüksek güçlü usb takıldı ne anlama geliyor acil cevap View Post
User | Likes Count |
---|---|
680 | |
614 | |
460 | |
348 | |
299 |
User | Count |
---|---|
48 | |
40 | |