A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A25 5g telefonla konusurken karsi tarafa ses hic gitmiyor yada kesik kesik gidiyor. Telefonda hoparlor testi yaptim sorun yok. Aceba kullandigim hat... View Post
Amerika da eylül güncellemesi DSA DSH TMB aldı View Post
WhatsAppda konuşurken uzun kelime yazınca ( ÖÖÖRRRNNEKKKKKK bunun gibi ) işte böyle yazınca klavye kapanıyor yardım edebilirseniz çok sevinirim View Post
A34 flash bazen kamerayla uyumlu calismiyor bazen flash patliyor ama fotoǧrafi karanlik anda çekiyor bazen oluyor ozellikle yakin cekimlerde kamera ve... View Post
Samsung Galaxy A56, IMEI veritabanında görüldü. Exynos 1580 yeni nesil telefona önemli bir performans artışı sağlayacak. Samsung mart ayında orta... View Post
6.1.1 A35 güncellemesi ne zaman gelecek? View Post
Değerli formlaşlar hepinize öncelikle iyi geceler diliyorum. Arkadaşlar elimizdeki almış olduğumuz telefonların her şeyden evvel kıymetini bilelim bu... View Post
İyi geceler arkadaşlar Google play sistem güncellemesi gelmiştir bilginize. Saygılarımla. View Post
Arkadaşlar aranızda mobile legends oynayan varsa ultra ayarlarda yarım saatte yüzde 15 şarj yedi sizde oyun basi ne kadar şarj gitmekte (ultra) View Post
Şu iPhone bile yerleşik bir uygulama kilidi geldi samsunglara hala yok store de kiler de reklam delisi nasıl olacak View Post
User | Likes Count |
---|---|
961 | |
950 | |
833 | |
589 | |
466 |