One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba arkadaşlar A54 şubat güncellemesi ne zaman gelecek? En son 23 ocakta almıştı ama A54 güncelleme geç gelmezdi nerede ise şubat bitecek View Post
Ayarları sıfırladım Da Foto ters çekiyo selife nerdendi ayarı View Post
Selamın aleyküm bugün birşey farkettim 60hz de kullandığım zaman uygulama açma animasyonlari cidden cok hizli aciliyor ve oneui 7 deki gibi oluyor ama... View Post
A55 256 8 gb cihazımda sanal ram 4 gb olarak seçili. Bu olay performansı etkiliyor mu etkilemiyor mu anlamadım. Ama benchmark puanı sanal ram açıkken... View Post
Arkadaşlar a36 nın işlemcisiyle ilgili baktığım yerlerde hep a36 qualcomm snapdragon 6 gen 3 işlemcisi ile geleceği söyleniyor ne kadar doğru... View Post
A55 cihazımda zaman zaman video çekerken eis bozuluyor ve jöle efekti yapıyor eisi ayardan kapadığımda geçiyor ancak ois de böyle bir sorun yok sadece... View Post
Merhabalar bundan bir yarım saat öncesine kadar telefonumun titreşiminde bir sorun yoktu fakat şuan titreşirken tiz bir ses çıkıyor. Bunu nasıl tarif... View Post
redmiden geçince bi rahatlama geldi View Post
Arkadaşlar şarji nasil sizce daha 1 yil olmadi alali View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
1056 | |