Arkadaşlar a21s kullanicisiyim tahminen guncelleme ayin kacinda gelir ? Gönderiyi Göster
Arkadaşlar a21s kullanicisiyim tahminen guncelleme ayin kacinda gelir ? Gönderiyi Göster
İlk başlarda a32 güzel geliyordu ama sonralarda ısınma yaptığını ve şarj süresinin kısa olduğunu farkettim Gönderiyi Göster
A13 aldım ama telefonda aşırı derecede kasma sorunu var klavye bile yazıp yazmama konusunda kararsız Gönderiyi Göster
Arkadaşlar merhaba, önceden galeride herhangi bir resim klasörüne girince sadece resimler çıkıyordu. Geçen gün yanlışlıkla bi şey yaptım böyle oldu... Gönderiyi Göster
Samsung Members te A21s in 31 Mayıs ve 30 haziran arası alacak diyolardı (android 12)ama 2 temmuz saat 1 güncelleme yok.d Gönderiyi Göster
A12 ye Android 12 geldi a21s'e ne zaman gelir acaba Gönderiyi Göster
Son tam şarjdan bu yana kullanım bu şekilde sizce nasıl? Gönderiyi Göster
Telefonu bir sıfırladık her dakika play store durduruyor ve önerilen uygulamalar durduruyor bu nasıl bir yazılımdır be Gönderiyi Göster
A12'nin nacho yani 127f modeli için türkiyede android 12 one uı core 4.1 dağıtıma çıkmıştır a12 kullanan herkese hayırlı olsun Gönderiyi Göster
Boşta bu sıcaklık normal mi?İnstagrama bile girdiğimde sanki fazla ısınıyor telefon. Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
827 | |
410 | |
327 | |
276 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
122 | |
34 | |
32 | |
31 | |