One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar telefonum için aşağıdaki micro sd kartı almayı düşünüyorum, ama merak ettiğim bir şey var galaxy a35 bu hızları destekliyor mu?... View Post
Telefonum çok grafik içeren oyunlarda 47 dereceleri görüyo ne yapmalıyım yardımcı olun View Post
A serilerine mayısta gelecek bu habere göre mayısta android 16 çıkıyor samsung çok geç kaldı bu sene yazılım konusunda View Post
Merhaba arkadaşlar A55 alınır mı? Kullananlar yazabilir mi merak ettim A55 mavi rengi çok beğendim kamerası iyi çekiyor bir kaç youtube de izledim ama... View Post
Arkadaşlar aranızda farklı klavye uygulaması kullananlar varsa önerileri varmıdır samsung klavyede takılmalar var daha stabil bir klavye uygulaması... View Post
Arkadaşlar artık telefon 5. Senesine girdi. Ve artık donmalar, oyunlarda (PUBG) gibi çok ciddi bir FPS düşüşü var. Eskiden 60 fps sabit oynarken.... View Post
Şöyle iç içe geçik ne yapabilirim View Post
Normal telefonu kullanırken instagram da olsun Arada çok kasiyor titreşim i kapattim parmak izini kapattim navigasyon tusu tuşlar i kullanıyorum... View Post
Samsung a35 2 tane sim kart takıp birde sd kart takabilir miyiz detaylı bilgisi olanlar bir yardım ederse seviniriz View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
998 | |
495 | |
406 | |