Merhaba Samsung A32 telefonumda böyle bir hata alıyorum her şeyi denedim formatladım falan ama hiçbir şekilde düzelmiyor bu sorunu daha önce yaşayan... View Post
Merhaba Samsung A32 telefonumda böyle bir hata alıyorum her şeyi denedim formatladım falan ama hiçbir şekilde düzelmiyor bu sorunu daha önce yaşayan... View Post
Arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım bana dönmüstünüz sağ olun ama tam olarak cevabı alamadım. Ben şimdi kurumsal Bi firmadan A32 telefon aldım... View Post
One ui 5.0 iken renk temaya göre değişiyorsu 5.1 oldu şimdi değişmiyor nasıl çözerim? View Post
Bu sitedeki ürünleri samsung satmıyormu sıradan bir işletme ve adres çıkıyor hepsiburada amazon n11 samsung Türkiye saticilarindada ayni işletme... View Post
A32 android 14 ne zaman gelecek View Post
ekranda minik renkli noktalar var neden olur çözümü var mı ? View Post
Arkadaşlar A33 kullananlar nasıl memnunlar mi yaşadıklarını yazarsa çok iyi olur almayı düşünüyorum da. View Post
Arkadaşlar A23 telefonum var. Ekran bazen kendi kendine basıyor, smartwiev kapanıp açılıyor. Sorun neden kaynaklanabilir sizce? View Post
Merhaba, telefonum hızlı şarj dolmuyor bazen normal şekilde şarj ederken bazen 6 7 saat sonra şarj %100 olacak yazıyor kullandığım kablolar orijinal... View Post
Subject | Likes |
---|---|
17 | |
11 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
622 | |
393 | |
266 | |