Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Bana biri Google dan filim veya dizi izlerken navigasyon çubuklarının olduğu yer tam ekran olmuyo beyaz bir kısım kalıyo bunu nasıl düzeltebilirim. View Post
Samsung a16 ne zaman Güncelleme gelecek Enson 12 ekimde dediler Ama gelmedi A17 geldi a16 gelmedi 4g nazaran gelir View Post
Bazı kişiler gelmeyeceğini söylüyor 6 yıl yazılım güncellemesi alacağını söylediler heilo g99 olduğu için güncelleme gelmezse bu tam bir para tuzağı... View Post
Dün gece paylaştım bu gönderiyi ama bi çözüm alamadım sizce ne yapmam lazım View Post
Benim tel Pil döngü sorun var nasıl olacak Pil sağlığı 99 döngüsü 1100148 oldu View Post
İste boyle nasıl olmus View Post
Atatürk çiz diyoruz ne çiziyor View Post
Güncelleme ile gelen dinamik duvar kağıdı sürekli olarak durduruluyor uyarısı alıyorum ve her yeniden başlatmatda eski ilk duvar kağıdına dönüyor... View Post
%75 şarj da 3 saat 11 dakika ekran süresi aldım iyi mi sizce? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 27 | |
| 8 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |