Merhaba arkadaşlar; Ben şimdi 28 mart ta 10:00 saati nde A127FXXS8CWB1 nolu yama güncellemesi aldı sizce kaç güne kadar güncellemeyi... View Post
Merhaba arkadaşlar; Ben şimdi 28 mart ta 10:00 saati nde A127FXXS8CWB1 nolu yama güncellemesi aldı sizce kaç güne kadar güncellemeyi... View Post
Sizce iyi mi ? Ful parlaklıkta kullandım View Post
Arkadaşlar telefonu sıfırlamak için,telefonun ayarlar kısmından fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini yapmak mı daha mâkul,yoksa hard reset denilen... View Post
Dün bu güncellemeyi yükledim arkadaşlar. A52s. Kilit ekranı sorunu var bu güncellemede. 1-Kilit açılım animasyonu kasarak açılıyor. 2-bazen kilidi... View Post
A32 den A33 geçen varmi arada performans olarak olumlu olumsuz gelişme var mıRica edemiyorum hemen mesaj yazmayın her iki cihazida kullananlar... View Post
İyiki markadan çıkmışım **bleep** Bi heves idi benim için samsung a2core, a10,m10,a20 a03 annemin onada 9c alacaktik mağazada bunu önerdi napalm View Post
Samsung a 71 de ekran yenileme hızı secilmiyor mu View Post
Ekranı yana doğru cevirmeye veya oyun oynarken ekran otomatik dönme açık olmasına rağmen dönmüyor ne yapmam lazım View Post
Iyki bisey sorduk batarya orjinal ya da yan sanayi mi diye neden siliyon samsung View Post
Kablolu kulaklık takınca ses Bi taraftan geliyor sadece diğerinden gelmiyor kulaklık sağlam başka telefon da düzgün çalışıyor Bayadır boyle düzelmedi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
745 | |
576 | |
382 | |
293 | |
265 |
User | Count |
---|---|
108 | |
51 | |
34 | |